Details, Fiction and kjøpe brukt iphone

Wiki Article

Mobil 3GB er et av våre mest populære mobilabonnement og passer for deg som syns 1 GB er for lite. Abonnementet inkluderer fri tale, SMS og MMS, i tillegg til Knowledge Rollover og bruk i EU/EØS.

Du trenger heller ikke være redd hvis du går more than datamengden din, vi overfakturer ikke og setter kun ned hastigheten dersom du bruker opp dataen din. Facts Rollover og bruk i EU/EØS er også inkludert.

Med Rollover Deling kan du dele ubrukt data fra forrige måned, med alle andre mobilkunder med privatabonnement hos oss.

Mobil 30GB er mobilabonnementet for deg som er glad i å surfe og har behov for mye mobildata. Abonnementet er et will have to for de som elsker å høre på musikk på bussen eller streame noen klipp fra YouTube i ny og ne.

Den leveres med iOS 16, og byr på en rekke nye egenskaper. Sammen med Dynamic Island gir systemet en adaptiv funksjonalitet som bryter med tidligere normer.

iceUng 3GB er perfekt for alle underneath 29 år som synes det er fint med litt info til å sjekke nettet når du er på farten. Du fileår 3GB details i Norges nye here mobilnett ice+

Med Rollover Deling kan du dele ubrukt facts fra forrige måned, med alle andre mobilkunder med privatabonnement hos oss.

Hvilke modeller som er tilgjengelige vil variere og avhenger av hvor mange mobiler vi fileår i retur. Du finner alltid en oversikt about hvilke God Som Ny-mobiler som er tilgjengelig i vår nettbutikk.

Hvis du er bekvem med å betale den stive prisen, fileår du med iPhone 14 Pro en av de mest evnerike mobilene på markedet. Den er dessuten mer lommevennlig enn Pro Max.

Reservasjonen er gyldig i three dager fra mottatt bestilling. Kampanjevarer må hentes samme dag som de reserveres.

Det andre twelve megapikslers vidvinkelkameraet skaper nydelig opplyste bilder, selv i dårlige lysforhold med opptil tre ganger raskere autofokus. Portrettmodusen med Depth Command tillater en mer naturlig bokeh-effekt og kommer med mer lyskontroll for å gi deg best mulige resultater, hver gang.

En nybrukt mobil er en mobiltelefon som er “pusset opp” og levert av våre samarbeidspartnere. Alle telefonene har gjennomgått en rekke sikkerhetssjekker fileør den sendes til ny eier.

iceUng er perfekt for deg beneath 29 år som vil ha mye knowledge for pengene. Du får 16GB knowledge i Norges nye mobilnett ice+ som du kan surfe fritt med, og facts du ikke bruker opp rulles automatisk about til neste måned med Details Rollover.

Det innebærer at dersom det oppstår feil eller mangler ved mobilen innenfor perioden, kan du returnere den til selgeren for free of charge reparasjon. Om ikke feilen kan repareres fileår du en “ny” brukt mobil fra selgeren du kjøpte mobilen av.

Report this wiki page